• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vise Vers aften 8. marts 2024

8. marts @ 19:00 - 22:00

Vise Vers aften 8. marts 2024 kl. 19.00

Igen i år afholder Skørping Borgerforening ViseVerse aften i salen på Kulturstationen.

Temaet i år er ”Dit hjerte er i fare”.

Det bliver ca 3 timers underholdning med et væld af musikalske indslag – inkl. når vi alle synger med, alle akkompagneret af vores fantastiske Revyorkester og det hele ledes af vores fantastiske Susanne Sangill.

Der serveres en sandwich i pausen.

Der kan købes drikkevarer øl, vin og vand.

Prisen er 200 kr. I køber jeres billet på place2book og den koster 200 kr plus gebyrer.

Dørene åbnes kl. 18.30.

Der er sat 145 billetter til salg og det plejer at gå hurtigt med at få dem solgt. Der kan være pres på place2book, især i de første timer, så hav lidt tålmodighed. Sidste år gik der 4 dage inden der var udsolgt.

Vi må dog gøre opmærksom på, at hvis du fortryder dit køb, skal du selv sørge for at videresælge din billet.

Nedenstående link skal bruges til billetkøb fra mandag den 12. februar kl. 12.

Dato:
8. marts