NYHEDSBREV ekstra november 2023

Ekstra film i Biografklub Danmark

Som medlem af Skørping Borgerforening kan du komme i biografen til halv pris nu på mandag den 13. november i Kinorevuen i Skørping

Det er til filmen The Old Oaks (se beskrivelsen nedenfor) forpremiere.

Filmen starter kl. 18.30.

I skal selv bestille billetter på Kinorevuens hjemmeside og husk at bestille som om I er medlem af Biografklub Danmark. Borgerforeningen skal ikke kontaktes.

Borgerforeningen bestyrelsesmedlem Annie Poulsen vil være i Kinorevuen fra kl 18.00 og bekræfte at I er medlem af Borgerforeningen, og at borgerforeningen er medlem af Biografklub Danmark, husk medlemskort til os.

Beskrivelse af filmen

Det er instruktøren Ken Loach rørende og livsbekræftende drama om en mineby i England, der langsomt er ved at dø ud, efter den lokale mine er lukket ned.

Da en gruppe syriske flygtninge ankommer til byen, tager den lokale pubejer kampen op for at hjælpe byens nyeste tilflyttere, der ikke har fået en varm velkomst af lokalsamfundet.

Pubejeren indsats møder stor modstand hos stamgæsterne, og hans gamle pub og byens eneste åndehul, The Old Oak, er bogstaveligt ved at falde fra hinanden. Alligevel nægter han at give op, og håbet begynder at spire i den ellers så modløse by.

 

Med venlig hilsen

Skørping Borgerforening

Annie Poulsen